Azorček

To je to :)

13.03.2010

Tako, pa smo dočakali konec štetja. Nič posebnega, a veste?!

Malo sem se testiral, kot to rad počnem. Saj veste, kaj pravijo, da je večina naših želja hipnih, nimajo neke osnove, če pa počakamo dovolj dolgo, tako ali tako minejo. Ob tem pa prihranimo :) Ok, sem si rekel, sprobajmo.

Pred 103 dnevi in še malo več sem dobil idejo, da bi se naročil na revijo New Scientist – ena izmed redkih znanstvenih revij, ki se jo da kupiti v trafiki, na primer. Pa saj sem vedel, da nimam veliko časa brati, a vseeno… trma in potreba po nakupovanju naredi svoje :) Ampak nisem takoj planil po njej, 103€ so kar veliko. Ok, pa počakajmo malo, sem si rekel – na stran bom dal 1€/dan in če bom po 103 dneh še kar želel revijo (ter da bo pujs cel), si jo bom kupil.

Vas zanima rezultat – hja, pujs ni bil dolgo cel. Za teh 100€ sem si že kmalu kupil nov telefon ter nekaj kart za koncert. Revija je že pozabljena (je tako nimam časa brati) :)

S tem odštevanjem sem res malo pretiraval – ponazoriti sem pa hotel današnje medije, ki prodajajo luft. Torej, vseskozi imajo neke afere, senzacije, slavne osebnosti… Ampak večina, kar napišejo, je blef. Mi pa temu veselo sledimo…kot ste tudi mojemu odštevanju. Nasvet: vrzite žurnale stran, ugasnite TV ob 18h, pa pojdite raje na sprehod ali pa za trenutek zadremajte na avtobusu ter kakšno recite s sosedom. Bo dosti bolj blagodejno za zdravje… in počutje. Amen.

 • Share/Bookmark
 

3 komentarjev »

 1. AN pravi

  A nov telefon je bil pa NUJNO potreben in ne spada v kategorijo “potrebe po nakupovanju”? :)

  14.03.2010 ob 16:06 | #

 2. azorchek pravi

  Pri meni telefon (poklicna deformacija) spada v sklop osnovnih življenjskih potrebščin – kot na primer kruh :)

  14.03.2010 ob 17:27 | #

 3. AN pravi

  No, saj smo vsi na podoben način deformirani, sigurno nisi sam. Vprašala sem, če je bilo res tako neizogibno, da si si kupil NOVEGA (ker se je stari pokvaril ipd.), ali pa bi z nakupom lahko še počakal. Nisem namigovala, da bi se mobitelu čisto odpovedal.

  15.03.2010 ob 12:19 | #

Komentiraj

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

RSS vir za komentarje. | TrackBack URL